Met-deze-tips-is-je-site-ook-technisch-gezien-perfect

Met deze tips is je site ook technisch gezien perfect!

Een website is erg fijn. Helemaal voor een onderneming is het handig om een goede website te hebben. Dit verbreed de bereikbaarheid van de onderneming en daarnaast kan het zorgen voor meer klanten. Een website die goed in elkaar zit is erg belangrijk, maar het is ook belangrijk dat de website technisch gezien goed in elkaar zit. Om dit voor elkaar te krijgen worden er in dit artikel een aantal handige tips gegeven. Na het lezen van dit artikel kun jij jouw website hopelijk verbeteren en helemaal perfect maken.

Jouw website mobile friendly maken

Om te beginnen is het belangrijk dat jouw website mobile friendly is. Mobile friendly houd in dat de website vanaf alle devices goed te bekijken is. Er zijn een hoop websites die op een apparaat met een andere schermafmeting dan een standaard laptop of computer niet mooi zijn. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld zinnen die erg kort of juist veel langer lijken. Om dit te voorkomen en de website voor iedere bezoeker optimaal te laten gebruiken is een mobile friendly website noodzakelijk. Gelukkig is het instellen van een mobile friendly website niet lastig. Je hoeft enkel een ding aan te passen waardoor je website zich aanpast op de grootte van het scherm van de websitebezoeker.

SSH voor jouw website

Een andere fijne mogelijkheid voor jouw website is SSH. SSH staat voor secure shell, het is een cryptografische versleuteling van gegevens dat ervoor zorgt dat je op een veilige manier kunt communiceren tussen twee computers. Hierdoor is het dus mogelijk om van een afstand in te loggen op server en daar commando’s op uit te voeren. Twee fijne voordelen die je bij een SSH server wel ervaart ten opzichte van een VPS server is het maximaliseren van een scherm en gemakkelijk dingen plakken met de rechtermuisknop

Zorg voor een goede SEO score

Een belangrijk punt om meer bezoekers te verkrijgen op je website is SEO. Hoe hoger je scoort met SEO hoe hoger jouw website zal staan in de zoekmachine bij mensen die bepaalde dingen opzoeken. Om te beginnen is het belangrijk om een keyword veel terug te laten komen in de website. Een keyword is een word waar veel mensen naar zoeken als je op zoek zijn naar iets. Het is wel belangrijk dat je teksten blijft maken voor bezoekers en niet voor zoekmachines. Dit is iets wat veel mensen vergeten, maar dit zorgt juist voor een lage SEO score. Mobile friendly is ook een belangrijk punt om jouw website zo goed mogelijk te laten scoren. Verder is het verstandig om rekening te houden met voice-search. Dit is een begrip wat steeds meer gebruikt wordt, dit betekent dat er steeds meer mensen zijn die lange zoektermen gebruiken, houd hier rekening mee bij het typen van jou content. Tot slot is het verstandig om zelfgemaakte foto’s aan je website toe te voegen. Hierdoor zal je website ook hoger scoren in de zoekmachines en dus meer bezoekers ontvangen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *