Mooie verzorgde nagels voor elke gelegenheid

Wie wilt er niet altijd op z’n best uit zien? Weinig mensen zullen zeggen dat ze niks geven om hun uitstraling. Velen proberen het ook elke dag, maar het lukt alleen niet altijd. Het kan namelijk best wat tijd en moeite kosten om er goed uit te zien. Maar het is zo belangrijk om jezelf goed te voelen, en dit is makkelijker op momenten dat je lekker in je vel zit. Een verzorgd uiterlijk kan hier uitstekend bij helpen.

Om het jezelf zo makkelijk mogelijk te maken kan je er dus voor kiezen om bepaalde aspecten van je uiterlijk voor langere tijd klaar te maken. Zoals goed zittende nagellak 1x per week aan te brengen, of wimper extensions te laten zetten die 6 weken mooi blijven. Zo zie je er goed uit zonder elke dag moeite te hoeven doen! Zelf wimperextensions zetten is niet voor iedereen weggelegd. Dit kan je beter bij een professionele beautysalon laten doen. Maar met een complete gel nagel set kan je hartstikke makkelijk zelf nagels doen die net zo lang blijven zitten als salon nagels!

Verzorgde handen zijn net zo belangrijk

Waarschijnlijk vergeet je het vaak, maar je handen kunnen heel wat verraden aan anderen! Bijvoorbeeld ouder worden is vaak te zien aan iemands handen. Je handen krijgen namelijk bijna het hele jaar door zonlicht te verduren. Dit zorgt ervoor dat lijntjes en vlekjes steeds beter zichtbaar worden. Voor mensen die met hun handen werken, is het ook belangrijk om ze goed te verzorgen.

Hoe kan je nagels laten stralen?

De belangrijkste stap die je kan zetten is het beschermen van je nagels. Wat dus heel handig is aan nagellak, is dat het een beschermingslaag biedt voor je natuurlijke nagels. Door simpelweg nagellak aan te brengen bescherm je sowieso al je nagels. En gebruik je gel nagellak? Dan blijft het nog langer mooi zitten en hebben je natuurlijke nagels nóg meer tijd om veilig te groeien.

Daarnaast is het ook belangrijk om je nagelriemen goed te verzorgen. Dit is de plek waar je nagels daadwerkelijk worden gemaakt. Houdt deze dus soepel door bijvoorbeeld jojoba olie te gebruiken. Dit wrijf je simpelweg zachtjes in de nagelriemen en laat je zo lang mogelijk zitten. Heb je nou helemaal geen zin in olie op je handen en vingers? Dan kan je ook een beetje normale moisturizer pakken en een paar druppeltjes jojoba olie erin mixen. Dit wrijf je tussen je handen en over je nagelbedden. Zo heb je niet zo veel last van de olie, maar toch nog een goede moisturizer voor je nagels!

De beste nagel routine

Het liefst gebruik je zo min mogelijk aceton en alcohol op je nagels. Dit droogt ze namelijk heel erg uit. Daarom is het slim om nagellak te gebruiken die zo lang mogelijk mooi op je nagels blijft zitten. Dan hoef je nagellak restjes dus minder vaak te verwijderen. Daarnaast bereid je de nagels goed voor op de nagellak. Vijl ze met een glasvijl en maak ze niet korter met een schaar of nagel knipper. Breng ook altijd een base coat aan voordat je met een leuke kleur aan de slag gaat. Om het zo lang mogelijk op je nagels te houden, helpt een top coat enorm. Zodra je nagellak helemaal op z’n plek zit, is het alleen nog belangrijk om je nagelriemen goed te verzorgen. Met een beetje jojoba olie dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *