parkeergelegenheid-schiphol

Op reis voor werk? Parkeer je auto op schiphol

Wanneer je op reis gaat is het belangrijk dat de auto veilig en betaalbaar geparkeerd kan worden. Dit kun je doen bij de zogenaamde airport parkings die je door heel het binnen en buitenland kunt vinden. Vaak kun je hier ook online reserveren om er nog meer voordeel uit te kunnen halen. Tevens is het wel aan te raden om alle waardevolle spullen uit de auto te halen. Dit zorgt ervoor dat je met een gerust gevoel op vakantie of zakenreis kunt gaan.

Voor de lange termijn je auto parkeren op Schiphol

Met Long term parking Schiphol staat je auto veilig en voordelig geparkeerd. Het grote voordeel op Schiphol is de gratis shuttlebus. Vanaf P3 kunnen mensen gratis met deze bus naar de ingang van de luchthaven komen. Ook zijn er laadpalen voor het opladen van een elektrische auto. De Kosten lang parkeren Schiphol kun je vooraf online berekenen. Op het eerste parkeerterrein mogen mensen parkeren die maximaal 48 uur hun auto hier kwijt willen. Dit is vaak ook het duurste plekje want dit zit dicht bij de ingang. Wanneer je hier langer blijft staan kost dit €100 per dag. Het is dus aan te raden om op tijd terug te komen. Op het P6 parkeerterrein kun je jouw auto voordelig laten stallen. Tevens zijn hier medewerkers van de parkeerservice aanwezig. Zij kunnen de auto naar een beschikbare plek brengen. Eventueel kun je ook de auto door een wasstraat laten halen zodat je een schone auto hebt wanneer je terug bent van vakantie of zakenreis.

De voordelen van parkeren op een luchthaven

Parkeren op een luchthaven is vele malen veiliger als de auto voor de deur laten staan. Er is namelijk 24 uur per dag cameratoezicht en ook zijn er regelmatig medewerkers die een ronde lopen. Daarnaast kun je de auto zo parkeren dat je met een kleine wandel al bij de shuttle bus uit komt. Dit zorgt ervoor dat je dus ook geen lange rit hoeft te maken met de koffers die je meeneemt. Deze bus rijd tevens ook 24 uur per dag en tijdens de spits zelfs elke 10 minuten. Je hoeft dus niet lang te wachten waardoor je op tijd kunt inchecken bij de balie. Daarnaast is het ook gewoon een stukje luxe en ben je niet afhankelijk van mensen die je wegbrengen. Zo kun je ook zelfstandig terugrijden. Vaak hebben vliegtuigen een kleine vertraging waardoor mensen lang staan te wachten voordat je aankomt.

Waarom airport parking zo populair is

Airport parking is naast veilig ook voordelig. Online kun je de kosten berekenen en zie je meteen wat je gaat betalen. Vaak is het net wat goedkoper als het kopen van een kaartje aan het loket. Ook wordt je gratis weggebracht met shuttlebus naar de luchthaven. Dit zorgt ervoor dat je ook niet teveel hoeft te sjouwen met koffers. Daarnaast is het ook makkelijk dat wanneer je terugkomt de auto klaar staat. Je kunt zelf naar huis rijden vanaf dat moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *