Sushi eten in Enschede

Sushi eten in Enschede: Blue Sakura!

Blue Sakura is een all you can eat restaurant gevestigd op de oude markt in Enschede. Ook hebben ze een vestiging in Zwolle, in de Bethlehemkerk, maar wij gaan vandaag sushi eten in Enschede. Door het all you can eat concept eet je hier meer dan 100 verschillende gerechtjes voor een vaste prijs: ideaal! Er is dan ook een ruime keus tussen warme- en koude gerechtjes, van vlees tot vis en vegetarisch. Voor ieder wat wils!

Het concept van sushi eten bij Blue Sakura in Enschede

Het restaurant heeft een strakke, moderne uitstraling. Tijdens het eten heb je genoeg privacy door de slimme indeling. Bestellen doe je met een speciale tablet, het personeel geeft je hier zo nodig uitleg over. Per persoon mag je maximaal vijf gerechtjes per ronde bestellen, het aantal rondes is in principe onbeperkt. Naast de all you can eat kaart kun je ook specials bestellen, zoals speciale rollen en sashimi.

Sushi eten in Enschede

Hier betaal je, net als voor drankjes, een extra tarief voor. Je drankjes bestel je ook via de tablet, en als je iemand uit de bediening nodig hebt is hier een service knop voor aanwezig. Bijvoorbeeld voor wasabi of gember, of wanneer je een verkeerd gerecht hebt ontvangen. Je kunt ten alle tijden je rekening inzien via de tablet.

Eindelijk eten!

Sushi eten in EnschedeNaast de eindeloze keuze uit sushi op de menukaart, zijn er ook veel vleesgerechtjes te vinden. Als echte sushiliefhebbers duiken wij natuurlijk meteen op de sushi.

Ronde één

Hiernaast zie je de ebi tempura maki (gefrituurde garnaal), tori maki (gefrituurde kip), sake wasabi maki (zalm) en de salmon cheese maki (zalm). Naast dat het er natuurlijk ontzettend fotogeniek uitziet, is de smaak nog veel beter! Zowel de kip als de garnaal zijn nog goed warm en de sushirijst is perfect! Niet te plakkerig en vooral niet te veel.

Sushi eten in EnschedeRonde twee

Op de foto zie je wederom de sake wasabi maki, maar dit keer ook de spicy tuna maki en de california roll! Koude sushi rollen met een heerlijke smaak. De california roll is o.a. met surimi, de spicy tuna met tonijn en de sake wasabi met- uiteraard- zalm. Op het plankje daar onder zie je de all-time-favorite: geflambeerde zalm met mayo nigiri! En een verdwaalde flamed tamago nigiri (omelet). Ondanks dat het simpel oogt is de smaak dat zeker niet! Ze zijn warm het allerlekkerst.

Sushi eten in Enschede

Specials

Hierboven zag je al de prachtige special: de surf en turf maki. Ook hebben ze sashimi als special, wij bestelden de zalm sashimi en de surf en turf maki.

De zalm is van uitstekende kwaliteit, dat proef je meteen! Verder is het natuurlijk niet heel bijzonder, het is puur vis. De special maki daarentegen wel! De roll bestaat uit geflambeerde zalm, geflambeerde bief en avocado. Voor de €1,50 die je bijbetaald voor dit gerecht kun je daar niks van zeggen. Je krijgt zes stukken maar de roll is flink!

Een dikke aanrader

Ben je nu van plan om sushi te gaan eten in Enschede, ga dan zeker eens naar Blue Sakura. De werknemers zijn vriendelijk en het eten heerlijk! De prijzen zijn redelijk voor een all you can eat restaurant van deze kwaliteit. Het valt zeker niet tegen en is voor herhaling vatbaar!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *