Tips om je zakelijke computer of telefoon te repareren

Tips om je zakelijke computer of telefoon te repareren

Heb jij een eigen bedrijf en heb je een computer of telefoon van de zaak? Mocht je apparaat dan kapot gaan dan kun je dit zakelijk regelen waardoor je geen problemen hebt met de inkomstenbelasting. Je betaald in eerste instantie minder dan je gewend bent. Dit komt doordat je de computer en telefoon zakelijk hebt laten afsluiten. Als je je telefoon of computer wilt repareren, dan is het handig om te kijken hoe je deze zakelijk kunt laten repareren. 

Repareer je Macbook direct als er schade is

Als je een Macbook hebt, dan is het van belang dat je de Macbook direct laat maken als er schade is. Als je dit niet doet, kan het voorkomen dat de schade erger wordt waardoor je de Macbook misschien niet meer kan gebruiken. Het is dus handig om je Macbook direct te laten maken zodat de schade niet erger kan worden. Als je je Macbook wilt laten repareren op de rekening van de zaak, dan kun je kijken voor een macbook reparatie.  Wanneer je dit opzoekt kom je bij verschillende bedrijven uit die jou kunnen helpen met de reparatie van je laptop. Als de laptop gemaakt is, zal je weer optimaal gebruik kunnen maken van de laptop zonder schade. Omdat je de reparatie via de zaak laat lopen zul je er waarschijnlijk wat minder voor hoeven te betalen.

Als je iPhone stuk is laat deze dan wel repareren bij mensen die er verstand van hebben

Het kan wel eens voorkomen dat je je iPhone laat vallen. Wanneer je je iPhone laat vallen, kan dit erg vervelend zijn. Het scherm kan barsten hebben waardoor er viezigheid in de telefoon kan komen. Bovendien kun je zelf glasdeeltjes in je vingers krijgen. Het is dus niet handig om met een kapotte iPhone door te lopen. Wanneer je je iPhone wilt laten maken, dan kan je er voor kiezen om bij jou in de buurt de iPhone te laten maken. Let wel op, laat dit wel bij een bedrijf doen die weet wat ze doen. Woon je in Den Haag? Dan kan je online kijken voor iphone reparatie Den Haag. Je komt dan uit bij meerdere reparateurs die voor jou het beeldscherm kunnen maken. Voor welke reparateur jij kiest is afhankelijk van wat je zelf wilt. Het maken van de beeldscherm gebeurd vaak binnen enkele dagen en zal professioneel worden gedaan. Hierdoor zal je geen problemen krijgen met de iPhone in de toekomst. 

Je hoeft geen BTW te betalen over producten van de zaak

Doordat je de computer of de telefoon op de zaak hebt staan, zal je geen BTW hoeven te betalen als je de computer of telefoon zal moeten laten maken. Dit komt doordat je de telefoon en computer zult gebruiken voor je bedrijf. Wanneer de apparaten kapot zijn dan mag je van de reparatie ook de BTW er vanaf halen. Het is wel echt aan te raden om je apparaten te repareren als deze kapot zijn. Repareren is namelijk nog altijd goedkoper dan een nieuw apparaat kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *